Site Overlay

Over mij

Veel te zeggen, weinig te typen.

Geboren Zwollenaar, opgegroeid in de polder en via omwegen in Amsterdam beland.

Centraal in de levensfilosofie staat ‘uitdaging’: mocht deze wegvallen op het gebied van wonen/werken/liefde/leven is de zoektocht weer open en wordt er gegaan.

Op deze manier in bezit gekomen van diverse diploma’s op het gebied van American Studies, digitale media, branding en het geven van korfbaltrainingen aan de jongste jeugd.

Belandde toevallig bij PROOF, om twee jaar laten te vertrekken voor het geluk in Brussel. De filmacademie bracht veel geluk, maar de bankrekening niet en daardoor weer werkende.

Heeft dat probleem dat alles leuk is, en verdiept zich daar dan ook in. Weet daardoor geheel onvrijwillig veel over Formule 1 & E, metrosystemen en de innerlijke werkingen van Google en Wikipedia.

Probeert al jaren zijn bananenplant in leven te houden. Dat leidt tot een ingewikkelde relatie met de plant waarbij de huidige plant een klein-klein-klein-zoon/dochter is van de initiële partner.

Strategisch van nature, goed te combineren met creativiteit. Typt af en toe ook verhalen en blogs, zet bewegende achter elkaar en omarmt Photoshop al sinds zijn 12e.

Meer weten? Een goed gesprek hebben? Mail me: rikveijk@gmail.com

Samengevat

Geboren:
10 februari 1992 te Zwolle

Opleiding:
2019 – Summer school Building Brands & Influencing Behaviour – UvA
2015 – MA New Media & Digital Cultures – UvA
2015 – MA American Studies – UvA
2013 – BA Media en Cultuur: Nieuwe Media – UvA

Werk:

2019 – now: freelance Branding & Marketing

2018 – 2019: Marketing & Branding @ Decos
2017 – 2018: Freelance marketing, branding, strateeg
2015 – 2017: Creatief Strateeg @ PROOF Internal & Employer Branding Agency